Uslovi korišćenja

Opšti uslovi korišćenja internet prodavnice hikvision-srbija.com
Posetom i kupovinom proizvoda na stranicama naše internet prodavnice prihvatate uslove korišćenja u potpunosti. Zadržavamo pravo da u svakom momentu a bez predhodne najave izmenimo iste.
 
Online transakcije
 
Ukoliko izaberete online plaćanje Vašom debitnom ili kreditnom karticom mi ćemo prvo rezervisati sredstva sa Vašeg računa a tek kada Vam budemo poslali robu povućićemo sredstva sa Vašeg računa. Ovo ne mora biti praksa u svim slučajevima. Što se tiče bezbednosti, transakcija se odvija u kriptovanom okruženju na sajtu banke tako da nijedan od Vaših podataka ne ostaje nama na sajtu (podaci kartice, datum isteka i drugi). Sigurnost podataka garantuje Raiffeisen Banka Beograd koja je naš procesor plaćanja.
 
Informacije o proizvodima
 
Podaci o proizvodima obljavenim na sajtu uzeti su iz brošura i ponuda dobavljača, te za tačnost i pouzdanost tih podataka ne snosimo
nikakvu odgovornost. Na strani svakog proizvoda postoji stavka „Link proizvođača“ gde se detaljnije možete informisati o datom proizvodu.
 
Garancija
 
Garancija na proizvode je 2 (dve) godine od dana kupovine, sem ukoliko to nije drugačije navedeno. Garanciju ne dajemo na kablove i konektore (sem u slučaju da ste dobili neispravane). Garanciju kao poseban štampani ili elektronski dokument ne izdajemo. Zbog svoje a i Vaše sigurnosti za svaku porudžbinu čuvamo serijski brojeve (Serial No.) u našem sistemu kako bi u slučaju reklamacije uporedili iste. Za sve ne navedene detalje vezane za uslove garancije primenjuje se važeći zakon RS.
 
Cene i informacije o cenama 
 
Sve cene izražene su u RSD bez PDV-a (Remon nije u sistemu PDV-a). Ukoliko Vam je potreban račun sa PDV-om obratite nam se i mi ćemo Vas usmerite na našeg partnera koji je u sistemu PDV-a. Sve cene su istaknute sa i bez popusta kao i okvirni iznos popusta u %. Promo kodovi se mogu primeniti i za proizvode koji su već na popustu (zavisno od trenutne promocije). 
 
Isporuka robe
 
Isporuku robe vršimo isključivo kurirskom službom. Ukoliko je iznos porudžbine ispod minimuma za besplatnu dostavu (trenutno 10.000 dinara) onda sami snosite troškove dostave po važećem cenovniku kurirske službe i mi nećemo tu uslugu naplatiti preko našeg računa već ćete troškove dostave platiti kuriru prilikom uručenja robe. Slanje robe se vrši istog ili narednog dana po evidentiranju uplate. Uplata se automatski evidentira prilikom plaćanja karticama banaka, a u slučaju plaćanja preko opšte uplatnice ili naloga za prenos tek nakon evidentiranja uplate na račun. Takođe je bitno napomenuti da kurirske službe imaju određeno vreme do kada mogu primiti robu, ukoliko poručite robu posle tog roka nećemo biti u mogćnosti da pošaljemo istog dana, te u tom slučaju roba bi bila poslata sutradan. Naravno, o ovome ćemo Vas obavestiti (SMS porukom, pozivom ili / i e-mail porukom).
 
 

 

TOP

X